CLEAN AND SAFE

Clean and Safe on kajaanilainen perheyritys, jonka taustalla on yli 15 vuoden kokemus puhtaanapitoalasta sekä työturvallisuustoiminnasta. Yritys tarjoaa puhtaanapitopalveluita ”Clean” –toimialan alla sekä työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluita ”Safe” –toimialan alla. Tavoitteena on luoda asiakkaan toimintaympäristöön puhtautta, turvallisuutta sekä viihtyisyyttä.

Henkilökuntamme on laajalti koulutettua. Koulutusvalikoimaan kuuluu esimerkiksi työturvakortti-, hygieniapassi- ja ensiapukoulutus sekä pätevyys sähkötiloissa siivoamiseen. Osa henkilökunnasta on koulutettu työskentelemään nostimesta käsin. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen on yritykselle tärkeä arvo nyt ja tulevaisuudessa.

CLEAN

Clean -toimiala on keskittynyt erityisesti teollisuus-, rakennus- sekä yrityssiivoukseen. Yrityksellä on eritysosaamista teollisuussiivouksesta sekä siivousalan koulutuksesta ja suunnittelusta. Kattava ja nykyaikainen laitekanta sekä kokenut ja jatkuvasti kouluttautuva henkilökunta mahdollistaa laatutason, josta Clean and Safe tunnetaan ja josta voi olla ylpeä. Asiakas voi keskittyä ydinosaamiseensa puhtaissa ja aina edustusvalmiissa tiloissaan.

 

SAFE

Turvallisuus on Clean and Safelle tärkeä arvo. Safe - toimiala tarjoaa laadukkaita työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluita pitkäaikaisella kokemuksella. Tarjontaan kuuluvat esimerkiksi työturvallisuuskortti- ja ensiapukurssit sekä asiakaskohtainen konsultointi. Safe-toimialan oppeja sovelletaan laajalti myös yrityksen omassa toiminnassa, ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia.

SIISTEYS ON TURVALLISUUTTA JA VIIHTYISYYTTÄ. Clean and Safe tahtoo, osaa ja takaa sen vuoden jokaisena päivänä.