CLEAN AND SAFE

Clean and Safe on kajaanilainen perheyritys, jonka taustalla on yli 15 vuoden kokemus puhtaanapitoalasta sekä työturvallisuustoiminnasta. Yritys tarjoaa puhtaanapitopalveluita ”Clean” –toimialan alla sekä työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluita ”Safe” –toimialan alla. Tavoitteena on luoda asiakkaan toimintaympäristöön puhtautta, turvallisuutta sekä viihtyisyyttä.

Yrityksen henkilökunta koostuu koulutetuista puhtaanapitoalan ammattilaisista. Koko henkilökunta on saanut työturvakortti- sekä ensiapukoulutuksen. Lisäksi koko henkilökunnalla on pätevyys sähkötiloissa siivoamiseen sekä hygieniapassit. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen on yritykselle tärkeä arvo nyt ja tulevaisuudessa.

 

CLEAN

Clean -toimiala on keskittynyt erityisesti teollisuus-, rakennus- sekä yrityssiivoukseen. Yrityksellä on eritysosaamista teollisuussiivouksesta sekä siivousalan koulutuksesta ja suunnittelusta. Kattava ja nykyaikainen laitekanta sekä kokenut ja jatkuvasti kouluttautuva henkilökunta mahdollistaa laatutason, josta Clean and Safe tunnetaan ja josta voi olla ylpeä. Asiakas voi keskittyä ydinosaamiseensa puhtaissa ja aina edustusvalmiissa tiloissaan.

 

SAFE

Turvallisuus on Clean and Safelle tärkeä arvo. Safe - toimiala tarjoaa laadukkaita työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluita pitkäaikaisella kokemuksella. Tarjontaan kuuluvat esimerkiksi työturvallisuuskortti- ja ensiapukurssit sekä asiakaskohtainen konsultointi. Safe-toimialan oppeja sovelletaan laajalti myös yrityksen omassa toiminnassa, ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia.

SIISTEYS ON TURVALLISUUTTA JA VIIHTYISYYTTÄ. Clean and Safe tahtoo, osaa ja takaa sen vuoden jokaisena päivänä.